torsdag, juli 18, 2024

Fernisering i Kig-Ind i Nørager

Karin Røjkjær udstiller sine masker og skulpturer.

Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind i Nørager inviterer til Fernisering hvor en række kunstnere udstiller deres værker.

Billedkunstner Helle Kroer udstiller sine dejlige farverige billeder.
Helle fortæller, at hun altid har elsket at tegne og male og har igennem mange år deltaget i mange forskellige malerkurser og undervisninger.
Malerierne er meget farvestrålende akrylmaling.
Hun har collagemalerier med fra byerne Ålborg og Århus. – Fra byerne forbinder hun de spændende gamle, nye, smukke, grimme, kendte og mindre kendte ting. – Byerne har altid spændende skulpturer, bygninger, kirker og seværdigheder hun kan arbejde med.
Desuden medbringer hun også forskellige motiver som klovne, fisk og bygninger.
Karin Røjkjær udstiller masker og skulpturer.
Karin arbejder i flere materialer, men hendes foretrukne er bronze og papmache´og hendes maskers grundform er fremstillet af papmache´ – et materiale som har været brugt i mange år, men har i en årrække været en overset kunstform og det er derfor glædeligt at se, at Karin har vagt denne gamle formgivning til live igen. Materialet giver hende konstant muligheder for at lave forandringer, når hun arbejder med papmachéen, som var det ler. Den måde hun bemaler nogle af sine masker på, giver indtryk af, at de er lavet i fedtsten eller granit.
I Karins bronze skulpturer finder man et helt andet udtryk, men en unik understøttelse til hendes allerede eksisterende masker. Hendes formgivning og fortælling i bronze giver et mere elegant udtryk og viser at også her arbejder Karin selvsikkert og scenevant.
Kom og mød de to kunstnere, som vil være til stede søndag eftermiddag.
Se annonce her i avisen

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler