lørdag, juli 20, 2024

Standerhejsning i Rebild Syd

Der var et flot fremmøde til årets standerhejsning i Nørager. Ca. 100 spillere, fordelt fra 10 år og opefter, deltog i den korte opvarmning efterfulgt af pølser og brød i klubhuset.
Der var et flot fremmøde til årets standerhejsning i Nørager. Ca. 100 spillere, fordelt fra 10 år og opefter, deltog i den korte opvarmning efterfulgt af pølser og brød i klubhuset.

I nærheden af 100 mødte op til standerhejsning i Nørager lørdag den 5/3.

Heraf var ca 55 spillere jævnt fordelt fra U-10 til U-17. Steen Holland fra ungdomsudvalget bød velkommen, og efter en kort fælles opvarmning, var der arrangeret en konkurrence mellem holdene på 3 mands mål. Herefter gik spillerne med deres trænere i grupper, hvor der blev spillet til 2 mål på hhv 5 og 7 mands mål. Efter 1 times træning blev der kaldt til samling i klubhuset, hvor ungdomsudvalget bød på pølser og brød. Et tætpakket klubhus vidnede om hyggelig samhørighed på tværs af køn og alder.
Rebild Syd samarbejdet mellem Haverslev, Ravnkilde, Rørbæk og Nørager har efterhånden fungeret ret stabilt i en længere årrække. Målet er at kunne tilbyde fodbold til alle piger og drenge fra 11 års alderen. Udover at deltage ved Vildbjerg Cup med så mange hold som muligt, tilstræbes at alle spillere tilbydes en udlandstur omkring U-16 alderen. Et rejseudvalg til at organisere dette står højt på ønskelisten. Samtidig har Rebild Syd et talent samarbejde med Hobro IK. Udfordringer er der nok af, og det handler mere om at tilpasse og justere end at ramme den ideele løsning. Frivillige ledere er grundstenen for at få tingene til at fungere, og her har Rebild Syd hidtil kunnet løse opgaven.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler