søndag, maj 19, 2024

Både nye og kendte i front hos SF

Valgholder fra SF er klar. Her ses Anette Bruun Hansen(midt) Steen Madsen(tv) og Christian Ydesen(th)
Valgholder fra SF er klar. Her ses Anette Bruun Hansen(midt) Steen Madsen(tv) og Christian Ydesen(th)

I sidste uge holdt SF Rebild generalforsamling med efterfølgende opstillingsmøde til kommunevalget. Det foregik i en hyggelig og munter stemning på rådhuset i Støvring.

Af bestyrelsens beretning fremgik det bl.a. at partiforeningen har haft en medlemsfremgang på 17% i det forgangne år. Stor tilfredshed med valget af Theresa Berg Andersen som ny, energisk folketingskandidat i Himmerlandskredsen prægede også bestyrelsens beretning sammen med roser til Annette Søegaard for indsatsen i byrådet.
Ros til
Anette Søegaard
Bestyrelsen roste især Annette Søegaard for hendes indsats som formand for Sundhedsudvalget, der i hele valgperioden har samarbejdet seriøst og harmonisk. Der var enighed i forsamlingen om, at Søegaards valgløftet om ORDENTLIGHED i det politiske samarbejde er blevet indfriet til fulde – og at hun fungerer som ikke bare SF’s men hele Rebild Kommunes “sundhedsminister”.
Af familiemæssige årsager opstiller Annette Søegaard ikke til valget i november.

Ny Spidskandidat
Til ny spidskandidat blev næsten-navnesøsteren Anette Bruun Hansen fra Gravlev valgt. Den 51-årige grafiker er p.t. partiets førstesuppleant til byrådet og har vikarieret for Annette Søegaard et par gange.
Annette og Anette arbejder tæt sammen om de politiske sager i indeværende byrådsperiode. Som enmandsgruppe (M/K) i byrådet er det svært at nå ned i detaljen med alle dagsordenspunkter. Derfor har Bruun assisteret Søegaard – især ved at fordybe sig i aktuelle sager på Teknik- og Miljøområdet, som Bruun har en særlig interesse for. Siden 2011 har hun fungeret som formand for den lokale afdeling af Danmarks Naturfredningsforening.
Nummer 2 på
opstillingslisten
Som nr. 2 på opstillingslisten er valgt Steen Madsen, som til daglig underviser i dansk og samfundsfag på Støvring Gymnasium. Her repræsenterer han desuden medarbejderne i gymnasiets bestyrelse. Den 46-årige fynbo er engageret i foreningsarbejde herunder løbeklubben og tennisklubben i Skørping, hvor han har boet med hustru og børn i snart mange år. Ved kommunevalget i 2013 var Steen også opstillet og fik et ganske pænt antal personlige stemmer.

Nummer 3 på
opstillingslisten
Nr. 3 på listen er ny i lokalpolitisk sammenhæng. Christian Ydesen er ph.d. og ansat som lektor ved Institut for Læring og Filosofi på Aalborg Universitet. Privat er han lokaliseret i Suldrup, hvor han og samleveren opdrager fire børn på henholdsvis 8, 5, 5 og 3 år.
Tilsagn fra
medlemmer
SF Rebild har tilsagn fra flere lokale medlemmer om at stille op til kommunevalget, men listen vil først blive offentliggjord, når rækkefølgen er helt på plads. Generalforsamlingen gav bestyrelsen bemyndigelse til at sætte holdet.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler