onsdag, maj 29, 2024

Frivilligt vedligehold i Nørager By

IMG_1633
Når byens springvand skal renses, har det hidtil været Nørager Borgerforenings bestyrelse, der selv har klaret opgaven, men nu efterlyser man hjælpende hænder til bl.a. denne opgave.

Når der tirsdag den 25. april bliver holdt generalforsamling i Nørager Borger- og Håndværkerforening på Nørager Kro, er en af de ting, deltagerne vil komme til at høre om, bestyrelsens planer om at oprette et korps af frivillige, der vil give en hånd med til, at byen altid ser ren og indbydende ud.
– Vi har i borgerforeningens bestyrelse snakket om det flere gange, og vi har også skævet til fx Suldrup, der har en sådant korps af glade frivillige – primært lidt ældre borgere – der mødes en gang i mellem og laver forskelligt forefaldende arbejde i byen. Vi tænker, det kan være alt fra at fjerne ukrudt mellem fliser til at vande blomster på byens torv, rense springvand eller male et bord-bænksæt. Eller måske har deltagerne helt andre spændende ideer. Men nu prøver vi i hvert fald, om ideen er gangbar i Nørager og inviterer alle interesserede til et informations- og opstartsmøde. Vi kan ikke betale deltagerne løn for deres indsats, men vi håber, vi kan lave nogle rammer, hvor de kan hygge sig sammen i forbindelse med deres anstrengelser, fortæller en af initiativtagerne, bestyrelsesmedlem Sussi Lem.
Borgerforeningen kalder deres nye initiativ for ’VedligeHOLDET’, og tirsdag den 2. maj kl. 19.00 inviterer man så til ovennævnte opstartsmøde i Kig Ind, hvor det er håbet, at der vil møde nogle gode håndfulde friske borgere op. Borgerforeningen har i forvejen en aftale med 5. klasser fra Sortebakkeskolen om at lave to årlige skraldeindsamlinger i byen, så denne opgave slipper VedligeHOLDET for.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler