torsdag, april 18, 2024

Pengeregn over efterskole

IMG_0001 (1)Borremose har i indeværende skoleår foretaget en stor investering for at få internethastigheden og den trådløse internetdækning til at køre effektivt og hurtigt overalt på skolen.

I denne forbindelse har skolen sendt ansøgninger til en række lokale fonde og foreninger fra skolens bagland. Dette har betydet, at skolen i øjeblikket modtager en sand pengeregn i donationer/sponsorater til støtte for investeringen.
”I dag er det hamrende vigtigt, at skolernes IT-system virker optimalt, da flere og flere af afgangsprøverne foregår digitalt. Vi har derfor foretaget en stor investering for at være helt fremme i feltet ved de afsluttende prøver, der netop nu er i fuld gang,” udtaler Forstander Marianne Sloth, Borremose Erhvervsefterskole, og fortsætter: ”Det er rigtig dejligt at mærke, hvordan lokalsamfundet også økonomisk støtter op om Borremose Erhvervsefterskole. Allan Hansen fra Jutlander Bank har bl.a. været forbi med en donation på kr. 50.000 til skolen.”
Udover fonden for Sparrekassen Himmerland, har Nibe Y´s mens club skænket kr. 1.000, Kimbrenes Y´s mens club fra Aars har skænket kr. 3.000 mens Støvrings Y´s mens club har skænket kr. 6.000 til investeringen.
Læs flere artikler om Borremose

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler