torsdag, maj 23, 2024

Venstre valgte sit vinderhold

Venstre_logo_RGBOnsdag den 26. april var der opstillingsmøder i de 4 venstrevælgerforeninger i Rebild kommune, med meget stor deltagelse af venstres medlemmer.
Venstre i Rebild har som mål at opstille 21 kandidater, fordelt fra lokalområderne ligesom alder, køn og erhverv skal være så differentieret som muligt, opfyldes dette ikke den 26. april supplerer vælgerforeningerne i de næste måneder. Der er en 6. plads på listen til et VU medlem, denne person er endnu ikke endelig fundet.
I de seneste uger har flere meddelt at de var interesserede i at opstille for Venstre til det kommende kommunevalg den 21. november, og flere meldte sig på aftenen.
Hos venstre i Bælum/Terndrup/Skørping blev nuværende byrådsmedlem Ole Frederiksen, Skørping genvalgt som første valg efterfulgt af Bente Søgaard, Bælum og Kristina Guldbæk, Rebild. Foreningen taler med et par emner som listen kan suppleres med.
Hos venstre i Nørager var fremmødet også ganske stort, måske fordi der var ølsmagning fra Rebild Bryggerlaug Syd og pølsebord, men også interessen for de kandidater, som havde meldt sig, har sikkert haft betydning. Første valgt blev nuværende byrådsmedlem Jeppe Ugilt, Volstrup efterfulgt af Peter Hjulmand, Haverslev og Henrik Buus, Mejlby. Også her taler foreningen med et par emner som listen kan suppleres med.
I Veggerby blev tidligere byrådsmedlem Leif Nielsen, Bradsted første valg efterfulgt af Allan Lund Sørensen, Bradsted. Efter opstillingen gæstede Lone Sondrup, som er venstres spidskandidat ved regionsrådet, hvor hun fortalte om arbejdet i regionsrådet.
I Støvring mødte ca. halvdelen af medlemmerne op i Stubhuset til opstillingsmødet, som blev ledet at regionrådsmedlem Anny Winther, der også er genopstillet, til regionrådsvalget. Opstillet blev i rækkefølge Anna Oosterhof, Guldbæk, nuværende byrådsmedlem Thomas Simoni Thomsen, Øster Hornum, Anette Hovesen, Støvring, Klaus Danmark, Støvring, Wanda Søgaard, Suldrup, Mads Danielsen, Støvring, Sten Nybye, Støvring og sidst på listen vil Thorkild Bækkelund, Støvring figurere.
Byrådsmedlem og borgmesterkandidat Gert Fischer udtaler efter aftenen, at det er det stærkeste kandidathold venstre har haft i mange år. Han glæder sig til at komme i gang med arbejdet og ikke mindst med samarbejdet med de mange kandidater. Med sådant en række spændende personer på opstillingslisten vil venstre i Rebild vinde mandater nok til at generhverve borgmesterposten i næste byrådsperiode.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler