lørdag, juni 22, 2024

Grundlovsarrangement på Sortebakkeskolen

Traditionen tro bliver der altid afholdt Grundlovsarrangement på Sortebakkeskolen d. 5. juni.

Da denne dag i år faldt sammen med 2. pinsedag, blev arrangementet flyttet til fredag d. 9. juni, hvor elever, forældre, bedsteforældre og alle andre interesserede var indbudt.
Byens foreninger havde sammen med nogle af lærerne lavet 8 forskellige aktiviteter for eleverne fra 6.-8. klasse, og her var eleverne fra Haverslev-Ravnkilde skole også inviteret. Det var bl.a. golf, fodbold, …spinning, fitness, crossfit mm., og eleverne fik virkelig sved på panden.
Eleverne fra 0.-5. klasse havde lavet forskellige boder, hvor man enten kunne prøve en aktivitet eller købe vådt eller tørt til halsen. Der var dåsekast, “slå en ært”, tegnebod, svampekast, mooncar-race, “slå søm i”, jonglering osv.
Årets grundlovstaler var far, politiker og skolebestyrelsesformand Kim Hornbech og desuden optrådte flere af skolens elever med sang, musik og dans på scenen.
Da der var meldt om skybrud, var mange af aktiviteterne flyttet ind i Sortebakkehallerne, men heldigvis begyndte regnen først da arrangementet var ved at være færdig – så selv vejrguderne var positive overfor arrangementet.
Det var en super god og hyggelig eftermiddag, og det er fantastisk, at så mange støtter op omkring sådan et arrangement fortæller Helle Agerbo fra Sortebakkeskolen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler