lørdag, juli 20, 2024

Lærer på Borremose Efterskole anmeldt for vold efter overlevelsestur

En tidligere elev, Kasper Domino på 16 år, har til Nordjyllands politi indgivet en anmeldelse om vold. Det skriver Nordjyske og BT .

Kasper Domino anklager den ansvarlige lærer på turen for at have været voldelig da en diskussion gik i hårdknude. Både overfor en anden elev og ham selv. Læreren skubbede mig ned på jorden og tog fat i kraven på min kammerat fortæller han.
Hændelsen skete på en overlevelsestur i den første weekend i april. Kasper Domino fortæller at de efter de kom hjem prøvede at få både skolen og læreren til at forholde sig til situationen, men at de blev afvist med besked om at det aldrig var sket.
Kasper Domino er nu, sammen med 3 kammerater, blevet smidt ud af Borremose Efterskole. Grunden til hans anmeldelse først er kommet nu her efter ca. 2 måneder, forklare han med at han ikke turde foretage anmeldelsen før pga. evt. repressalier fra skolen i forbindelse med karaktergivning osv. op til de afsluttende prøver.
I en udtalelse til Nordjyske fortæller Forstander på Borremose Efterskole, Marianne Sloth, at hun er chokeret over politianmeldelsen, men at hun afviser alle anklager. Da hun efter overlevelsesturen blev kontaktet at forældre til nogle af de implicerede elever modtog hun straks en redegørelse fra de elever og lærere der var med på turen. Ud fra disse kom skolen til den konklusion at der ikke var sket noget der krævede en gennemgang.
Borremose Efterskole, der har været igennem 3 forstandere inden for de sidste 2 år, anklages i et åbent brev fra 4 forældre par om en dårlig kultur på skolen. Den nuværende forstander, Marianne Sloth, overtog pladsen som forstander da hendes forgænger, Kristbjørg Højgaard, valgte at forlade stillingen efter kun 5 måneder. Kristbjørg Højgaard overtog igen stillingen efter den forrige forstanders længere tids sygdom.
I det åbne brev mener de 4 forældrepar at både Marianne Sloth og den anklagede lærer har haft en truende adfærd over for eleverne.
Ifølge Nordjyske afviser Marianne Sloth igen her alle anklager.

Her kan du læse flere artikler om Borremose Efterskole

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler