lørdag, juli 20, 2024

Afgangselever fra Sortebakkeskolen i Nørager

På billedet ses 9. klasses elever og lærere fra Sortebakkeskolen for skoleåret 2016/17.
Følgende elever er dimitteret fra Sortebakkeskolen, juni 2017:
9A:
Anne Katrine Buskbjerg, Caroline Steenberg Classen, Cecilie Baade Jensen, Cecilie Lysdal Christensen, Daniel Blæsbjerg, Dennis Baade, Ida Toft Petersen, Jesper Sørensen, Mads Andersen, Magnus Krogholm Pedersen, Mai Astrup Pedersen, Mikkel Sejer Kannegaard, Nanna Kjærgaard Storm, Nicoline Nielsen Grøn, Oliver Vang Nielsen, Sebastian Kabel Juhl Nielsen, Thomas Skov Hansen, Thor Christensen, Victor Haugaard Mortensen.

9B:
Anders Baade Andersen, Fouzi Hitham Abdulrazak, Iman Alsheghri, Jannik Ljungberg Magnussen, Jonas Studsgaard Nielsen, Julie Høgh Kristensen, Kathrine Larsen, Kristian Sjælland Søgaard Nielsen, Leah Bjerregaard Christensen, Mads Opal Lykkegaard, Marcus Bøje Højsgaard, Mathias Nørholm Jensen, Christevie Kalonda Christevie, Niclas Gerner Rasmussen, Rasmus Emil Gori Jensen, Sofie Bay Rasmussen, Stine Krogh Kristensen, Tobias Sigvardt Quist Andersen

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler