onsdag, maj 29, 2024

Dimission på Gregers Krabbe 14 unge sagde ”farvel” til friskolen

Selve arrangementet startede med velkomst i gymnastiksalen og en fællessang.

Derefter var der fællesspisning, hvor alle fremmødte familier havde medbragt en ret til det store bord – på den måde kunne man på en torsdag både få lakseruller, lækker salat, frikadeller, lasagne, gryderet mm. En hyggelig stemning spredte sig i gymnastiksalen og snakken gik lystigt. Efterfølgende var der den mere officielle dimission med årets 9. klasse, hvor alle var samlet på skolens bibliotek og hørte på taler fra både skolens leder Lars Overgaard og klasselærer Nanna Aagaard – begge med gode råd til eleverne og tak for deres skoletid på Gregers Krabbe. Derefter overtog de 14 elever i 9. klasse scenen og startede deres del med en sang, som de havde skrevet til deres lærere på den populære cup-song-melodi. 4 piger fremførte også de velkendte bevægelse med krus, som skaber rytmen i sangen. Imens kørte et diashow med gamle og nye billeder i baggrunden. De havde også lavet en Kahoot med spørgsmål om dem selv, deres lærere og livet i klassen – her skulle skolens ansatte svare og overraskende vandt klassens matematiklærer Brian Rasmussen den konkurrence. Derefter overrakte klassen diverse gaver til både deres egne lærer, skolens ansatte og selve skolen; Nogle gaver var mere personlige og med små kommentarer om bl.a. dårlige vaner. Der var en blomst til alle ansatte, samt et krus hvor alle 9. klasses eleverne havde sat deres fingeraftryk på. Og chokolade til lærerværelset. Sidst men ikke mindst forærede de et frugttræ til skolen med ønske om, at det vil stå og give frugter til nuværende og kommende elever. Og samtidig med budskabet om, at de har slået deres rødder på Gregers Krabbe.
Aftenen blev afsluttet med både en sang, som 8. klasse havde skrevet om ”de store”, sang fra skolens personale og afslutningsvis en fællessang fra alle. En hyggelig og minderig aften på Gregers Krabbe og en fin afslutning for årets dimittender, som nu er klar til at skulle videre i uddannelsessystemet, men mon ikke de kommer til at kigge forbi Gregers Krabbe ind imellem? De vil i hvert fald blive savnet.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler