torsdag, juli 18, 2024

Sommerudstilling i Kig-Ind i Nørager

Hen over sommeren har du mulighed for at nyde nogle af de helt lokale kunstnreres billeder.

Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind i Nørager slår dørene op for en inspirerende og flot udstilling af tre lokale kunstmalere på søndag.
For Birgit Klitgaard fra Gl. Nørager har farver altid betydet noget særligt. Naturen er rig på farver og iagttagelser, der er værd at fastholde og bevare. Derfor er det nærliggende for Birgit, at male nogle af de gode oplevelser på lærred. Samtidig får hun en dejlig fornemmelse af glæde og ro, medens farverne langsomt arbejder og giver billedet liv.
Sonja Krogh Jepsen fra Nørager har altid arbejdet kreativt og været optaget af materialer, form og farver. Sonja har ikke en bestemt stil i sine malerier, men billederne er altid udtryk for hendes lyst til gennem maleriet at kunne fortælle en historie – eller endnu bedre at lade den, som ser billederne selv fortælle en historie.
Kaj Aage Pedersen fra Nørager har altid haft lyst til at tegne og male. Han havde formning som ”Frilæsning” på Seminariet. Efter pensioneringen fra jobbet på Sortebakkeskolen i 2000 fik han bedre tid – gik to semestre på malerholdet på Randers Kunstskole hos lærer Michael Bredved. Det gav stor lyst til at male, og siden er der fyldt en del maling på lærreder som regel med spartel.
Kunstudvalget Lissy og Per Carlsen er rigtig glade for at de tre lokale kunstnere vil udstille deres malerier.
Det er tre vidt forskellige genrer af malerier, som kommer til at pryde væggene i Kig Ind sommeren over.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler