Jeppe Ugilt Hansen
Byrådsmedlem og
kandidat for Venstre

Jeppe Ugilt

Efter fire år i kommunalpolitik har jeg fortsat mod på at udfordre den tradi­tionelle politiske tankegang og em­bedssystemets indflydelse, der på man­ge områder er for dominerende.
Jeg kæmper for mindre bureaukrati, smidig og hurtig sagsbehandling og en skarp prioritering af, hvad der bruges skattekroner på. Mit fokus er, at der skal ske vækst og udvikling i HELE Rebild Kom­mune. Dette indebærer både bosætning, erhvervsudvikling, infrastruktur og selvfølgelig velfungerende institutioner.
Jeg mener i al beskedenhed, at jeg i min første byrådsperiode har bevist, at man med energi, gåpåmod og troværdige argumenter har mulighed for at flytte noget – også selv om ”systemet” kan være tungt at danse med.
Privat er jeg gift med Pernille, og sammen har vi tre børn på 8, 10 og 14 år, som alle går på Sortebakkeskolen.
Jeg er selv 35 år og selvstændig er­hvervsdrivende som medindehaver af Volstrup med landbrug, golfbane, fiske­park, rullegræsproduktion m.m.På trods af en travl hverdag er jeg klar på at give byrådsarbejdet endnu en skalle, hvis altså nok vælgere sætter kryds ud for mig – så det håber jeg, du gør ?