onsdag, maj 29, 2024

Elever og lærer arbejdede sammen med kunstnere

Som en del af Rebild Kulturuger har foreningen Land Art i de forgangne uger arbejdet sammen med lærere og elever fra Haverslev Skole og Sortebakkeskolen.
De to kunstnere Jan Anker Petersen og Jørgen S. Mortensen har gennemført 3 projekter: ”Konstruktioner, Opmåling og Kalejdoskop” på skolerne.
På Haverslev Skole er der arbejdet med opmåling af kroppen, og eleverne har overført dette til træstammer. De har også lavet en stor kugle af pil, som afhængig af årstid og kuglens placering, danner mønstre og skygger på jorden.
På Sortebakkeskolen er der arbejdet med konstruktioner, hvor fokus har været, at bygge smukt med færrest mulige kræfter og ressourcer. Det har eleverne gjort på forskellige måder. De har lavet akrobatik, hvor de har lavet menneske-pyramider, og der er lavet forskellige konstruktioner af kugler med bl.a. papkrus, plastlåg, tandbørster, maler-rørepinde mm.
Det har været en fantastisk, kreativ og skabende proces for eleverne, som med megen stolthed fremviste projekterne til fernisering i Rebildcentret og efterfølgende på Sortebakkeskolen, hvor forældre, bedste forældre og andre interesserede var inviteret.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler