torsdag, april 18, 2024

Cykelsponsorløb på Gregers Krabbe

Fredag den 17 september var vejret fantastisk i Aarestrup, da det årlige cykelsponsorløb blev afholdt.
Elever fra Gregers Krabbe friskole, børn fra Gregers Krabbe Naturbørnehave samt nogle af lærerne, forældre og et par andre voksne, har igen i år været ude og finde gode sponsorer. Der var vagter på gaderne i byen til at styre trafikken og nogle forældre og lærere stod klar til at tælle runder. Børnehavebørn, børnehaveklasse, 1. og 2. klasse startede løbet. De enten tog cykelruten på ca. 1 km. eller løberuten på ca. 450 meter. De gav den gas i en halv time. Derefter var det 3.-9. klasse samt voksne. På samme ruter i en time. Der var flot fremmøde af forældre, søskende, bedsteforældre mfl. som fulgte løbet og heppede.

Efter sponsorløbet, var der traditionens tro sensommerfest i skolens gymnastiksal og på biblioteket. Med hygge, sang, mad fra forsamlingshuset og stort kagebord. Her blev også delt gevinster ud til dem, som havde løbet og cyklet flest runder på hvert klassetrin. Det var sponsorgaver, som Gregers Krabbe havde fået fra forskellige butikker og virksomheder fra de nærtliggende byer. Gregers Krabbe takker for alle sponsorgaverne. Igen i år blev resultatet en rekord, med hele 60.600 kr. som børnene på Gregers Krabbe friskole og Naturbørnehave fik samlet ind.

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler