søndag, juni 16, 2024

Clausens nye film kan ses i Seniorbiografen

På grund af mange henvendelser er der lavet en ekstra forestilling.
Skørping: Erik Clausens nye film ”Aldrig mere i morgen” vises ved en ekstra forestilling i Seniorbiografen.
-Da vi skulle lave programmet for den nye sæson, havde vi selvfølgelig Clausens nye film i tankerne, men den havde Danmarkspremiere en måned før, vi begyndte, og vi var derfor bange for, at den allerede ville være blevet set af mange. Det har vist sig at være rigtig. Den har været et tilløbsstykke i Kinorevuen, men vi tror, at mange i den gruppe, vi henvender os til, ikke har set den.
Erling Junker Holst tænker her på seniorer, som helst vil se film i dagtimerne.
-Jeg har set filmen og kan varmt anbefale den. Erik Clausen er utrolig god til at fortælle tingene på en lidt anderledes måde. Også når det handler om døden. Det er en film, der vækker til eftertanke.
”Aldrig mere i morgen” handler om den succesfulde kunstmaler Thorvald, som er blevet gammel og bitter. En dag rammes han af et hjertetilfælde. Da han ligger død på hospitalet, får han besøg af en engel, spillet af Bodil Jørgensen. Hun tager ham kærligt i hånden og med på en rundtur til hans nærmeste. Nu kan han opleve, hvad de synes om ham, nu hvor han er død.
”Aldrig mere i morgen” er både til smil og tårer. Som en anmelder skrev: ”Et fint lille familiedrama, som et publikum i alle aldre vil kunne nyde og få noget med fra. Det er en dejlig enkel og ligetil fortalt historie om livet og døden”.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler