mandag, april 15, 2024

Til fods fra Mexico til Canada

Kig-Ind byder på fortællingen om, som den første dansker at prøve kræfter med hikernes Mount Everest, den 50 cm brede og 4300 km lange Pacific Crest Trail, der starter på grænsen Mexico/USA og slutter 15 km. inde i Canada.
Foran venter uspoleret vildmark, stegende ørken, dræberbier, skorpioner, dehydrering, klapperslanger, bjørne, pulvermad, vabler og lokale hillbillyes.
Han skal krydse 40 Wilderness areas, 24 National forest, 7 National parks, 3 State parks, 14 Indianer reservater, 1000 søer, 19 canyons og 57 bjergpas.
En ordentlig mundfuld, og der har der også været flere på toppen af Mount Everest, end der har fulført Pacific Crest Trail. Succesraten er 30%.
Men det er også historien om at opfylde en 20 år gammel drøm. Om at lære sig selv og sine begrænsninger at kende. Om at være alene, gå vildt, se en grizzly i øjenene, og én gang for alle, at ændre sit syn på sig selv, verden omkring én, og et backcountry Amerika, der ligger meget langt fra vores gængse forestillinger om landet, og hvad det rummer.
Foredraget er suppleret med flotte billeder og filmklip fra turen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler