lørdag, juni 22, 2024

Solhverv Privatskole holder åbent hus og indvier nyt legeområde

Der er gang i aktiviteterne på Solhverv Privatskole i Vebbestrup.
Mandag d. 9. oktober havde skolen besøg af Gitte Boe Andersen og Brian Woetmann, der underviste eleverne på 5. årgang i afrikansk trommedans. Det var en festlig og lærerig dag, hvor der virkelig blev danset og øvet udtryksformer. Underviserne var fra Mariagerfjord Kulturskole, der havde valgt at sende deres lærere på besøg på skolerne i uge 41 og lave anderledes undervisning.
Onsdag d. 1. november har skolen igen musik på programmet. I samarbejde med ”Musik i tide” er det lykkedes skolen at få gruppen Postyr til at komme og synge og spille for vores elever på mellemtrinnet.
Eleverne skal høre elektronisk vokalmusik med en utraditionel instrumentsammensætning. Det bliver helt sikkert en anderledes koncert, og det bliver spændende at høre hvordan gruppen ved hjælp af stemmer, computer og andet spændende isenkram vil forsøge at give eleverne en anderledes oplevelse af en koncert.
Næste weekend holder skole åben hus for nye og nuværende elever i skolens indskoling, der går fra 0. til 3.klasse. Skolens nuværende elever vil vise, hvordan det er at gå i skole på privatskolen i Vebbestrup. Der vil være gang i arbejdende værksteder, hvor man kan både se, hvordan der undervises på normal vis, og hvordan eleverne arbejder på de kreative områder.”Det er altid en fornøjelse at holde åbent hus for vores nye elever og deres forældre. De sidste par år har vi været heldige med rigtig godt vejr og mange gæster, der har haft mulighed for at se vores skønne omgivelser,” fortæller skoleleder Peter Hansen.
”I år har vi koblet arrangementet sammen med indvielsen af vores nye legeområde” fortæller Peter Hansen. ”Skolens store grønne parkområde har fået nye legeredskaber, og i den lille skov, der hører til skolen, er man godt i gang med at lave en mini cykelcrossbane. Samtidig har Solhverv Privatskole købt ind til en 12 hullers krolfbane, der også kommer til at ligge i den dejlige park.”
”Med udvidelsen af legeaktiviteterne håber skolen også på, at redskaber og krolfbane/ cykelbane kan være med til at øge det gode naboskab, som skolen oplever i byen. Tingene er købt for at måtte bruges, og det er kun dejligt, når vores ting bliver brugt uden for skoletid.
Til at forestå selve indvielsen kommer Direktør Henrik Harbo fra Jutlander bank. Om Henrik Harbo lige tager den første tur i rutsjebanen, skal være usagt, men det bliver i hvert fald Jutlander Bank, der indvier aktiviteterne. Skolen har søgt og fået tilskud til aktiviteterne af Sparekassen Hobro Fonden, der har ønsket at yde støtte, da aktiviteterne i parken er tilgængelige for alle i Vebbestrup.
Peter Hansen glæder sig også til at fortælle om skolens mindste årgange. ”Vi er faktisk i den situation, at vi kun har ganske få pladser tilbage i vores kommende 0. klasser. Vi har godt nok to klasser, men lige nu er der kun 6 pladser tilbage tilsammen.
På de øvrige årgange i indskolingen er der fortsat få ledige pladser på hver årgang, men her forventer skolelederen også, at der snarest vil være tæt på fyldt. ” Vi kan godt mærke, at vi har købt en bus ekstra, så vi nu selv har to busser til at hente børn. Det har betydet, at vi er kommet endnu længere ud i de områder, som ikke dækkes af offentlig kørsel, og derved også har fået givet flere børn mulighed for at gå på Solhverv Privatskole. Men det har også betydet, at vi på flere årgange har ventelister til vores skole, også selv om folk skriver sig op i god tid” slutter skoleleder Peter Hansen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler