torsdag, maj 23, 2024

LÆSERBREV: Elev- og centerrådet for Sortebakkeskolen og ungecenter syd

Leon Sebbelin

Rebild Kommune er et fantastisk sted at bo! Vi har gode dagtilbud og folkeskoler til vores børn. Masser af natur at boltre os i. Et blomstrende erhvervsliv at finde job i. Mulighed for at bo både i by, på land og ved skov. Og samtidig kort til Aalborg og de tilbud, en stor by rummer.
Den 9. november havde Rebild Kommune møde med Regionen om den regionale udviklingsplan 2018. I deres oplæg stod der: ”Når vi ser på de statistiske indikatorer, er Rebild Kommune bedst i Nordjylland hvad angår den økonomiske vækst – både i virksomheder og i befolkning. Men også hvad angår uddannelse og jobskabelse, er kommunen helt i top. I forhold til udvikling i arbejdsstyrke og befolkning, overgås Rebild kun af Aalborg”.
Det er altid rart når udefrakommende bekræfter og underbygger ens egne fornemmelse. Det må man sige, Regionen gør her.
Og der har været god gang i udviklingen og ikke kun i Støvring. I 2017 er der solgt det største antal kommunale byggegrunden og det største areal erhvervsjord udenfor Støvring i de seneste 10 år.
Rebild Kommune ligger som bedste nordjyske kommune på 15. pladsen i hele landet i DI erhvervsklima undersøgelse 2017. Det samme gælder på Dansk Idrætsforbund ”Idrætsforeninger i Danmark – Rammer og vilkår 2017” også her ligger Rebild Kommune på 15. plads i Danmark. Og når det kommer til ”frivillighed” i samme undersøgelse, bliver det til en 3. plads i Danmark.
I Radikale Venstre er vi overbevist om, at etablering af lokalråd, tættere og opsøgende dialog med virksomhederne, et aktivt Kultur- og Fritidsudvalg, målrettet fokus på alle de muligheder, der ligger i vores fantastiske natur har været med til at give kommunen de flotte placeringer. Det arbejde ser vi frem til at fortsætte i næste byrådsperiode.

Leon Sebbelin
Radikale Venstre

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler