lørdag, juli 20, 2024

LÆSERBREV: Kære vælger

Jeg er din kandidat til Regionsrådsvalget, det er ikke så meget du har hørt til mig denne gang, jeg har som desværre mange andre også har prøvet blevet ramt af kræft, heldigvis siger lægerne, at jeg kommer over det, men sygdommen har tvunget mig i sengen.
Forleden dag jeg lige var ude og snakke med vælgerne, var der en som sagde” er det ikke spild og stemme på dig nu du har kræft?” Der til kan jeg svare det er bestemt ikke en spildt stemme, jeg er klar når det nye regionsråd starter først i det nye år.
Der er nok og tage fat på i Regionsrådet, vi skal have sikkert der er en læge til alle, vi skal have sikret Farsø og Hobro sygehus, forsat består, vi skal have sikkert en god kollektiv trafik, også der hvor der ikke bor så mange mennesker, den forbyggende sundhedsindsats er nærmest ikke eksisterende, – Ja jeg kunne blive ved, men hvis jeg ikke får din stemme nu på tirsdag nytter det ikke noget, så kom nu!

Vagn Flink,
Regionskandidat
Socialdemokratiet

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler