torsdag, juli 18, 2024

LÆSERBREV: Ærlighed – er vi stoppet med det?

Som syg borger i Rebild kommune, følger jeg meget med i debatten omkring kommunalvalget. Det kan ikke undgås, at jeg har psykisk syge, og syge i kommunen generelt, meget højt vægtet. Onsdag den 8. november deltog jeg i vælgermøde på Støvring gymnasium, her spurgte jeg blandt andet ind til førtidspension, her i kommunen. Vores borgmester, Leon Sebbelin, sad på stolen og fortalte, at vi her i Rebild har en fin førtidspensions procent, at vi rent faktisk ligger et fint stykke over gennemsnittet.
Allan Busk sagde, at det ihvertfald ikke er rigtigt, at vi ligger som en af de laveste kommuner, hvad angår tildeling af førtidspensioner.
Dugfriske tal fra danskekommuner.dk viser, at Rebild kommune er den kommune vest for Storebælt, som har den laveste andel førtidspensionister blandt 18-64 årige. Endnu engang kan det derfor konstateres, at hvad vores borgmester siger, simpelthen ikke er rigtigt. Jeg skal indrømme at jeg undres, er Rebild mon en af de steder hvor der kan udløses en bonus for, at holde folk på kontanthjælp, i stedet for at give førtidspension?
Jeg synes, at vi som borgere her i kommunen, fortjener at få sandhederne på bordet. Det kan ikke passe, at hver gang munden bliver åbnet fra vores politikere, så skal vi selv huske at dobbelttjekke, fordi det sagte ord sjældent stemmer overens med virkeligheden.

Kære borgmester, samt andre politikere. Det mindste I kan give os vælgere er da ærlighed, vi fortjener intet mindre.

Jannie Lisbeth
Lyngberg-Larsen

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler