onsdag, juni 19, 2024

Hellig tre kongers fest

Der mødte omkring 40 deltagere op til det første fælles arrangement på Engparken i Rørbæk.

Her bød brugersrådets formand Hilda Herlufsen velkommen og godt nytår til alle og velkommen til dagens taler, sognepræst i Durup -kgs. Thisted og Binderup sogne, Rikke Visby Wiskberg.
Rikke var omkring den del af evangeliet hvor vi hørte om Jesus fødsel og
de hellige tre konger, om de vises gaver og rejsen dertil og en anden vej tilbage. Digtet fra 1870 “se nu er julen straks forbi…” fra Peters Jul” hun sluttede af med hellig tre kongers lys som brænder ned og så er julen forbi og snart et nyt år. Hun fortalte også om gennem hvilke billeder vi forestillede os begivenheder og i dåben hvor der bliver sagt; Se jeg er med dig indtil verdens ende”, det er også verdens lys.
Efter kaffen fik vi fortalt lidt af hendes unge år- sin studier- turen på Caminoen i Spanien- sin praktik i Veng. Hvordan hun søgte præsteembeder og lidt om familien. Skulle på turen i efteråret i Spanien igen, der var noget der trak.
Niels Ove Mikkelsen takkede for en dejlig fortælling og Rikke lovede at komme tilbage til efteråret og fortælle om turen i Spanien. Ønskede alle godt nytår og omtalte de nye arrangementer og Brugerrådets opstart.

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler