tirsdag, juni 25, 2024

Rift om pladserne ved events i Rebild

Tri ved søen er et af de mest populære events i Rebild. Der er kun 50 pladser tilbage.

Der er god gang i tilmeldingerne til årets outdoor events i Rold Skov og Rebild Bakker. Enkelte er helt udsolgt, og andre arrangementer nærmer sig et punkt, hvor man bør tilmelde sig inden alt for længe for at være sikker på at få en plads.
8 Timers Trail Challenge den 30. juni er totalt udsolgt. Det populære løb har en rute på 6,69 km med 218 højdemeter. Man kan vælge at løbe ruten alene i alle otte timer, være to seje, der skiftes til at løbe, eller at være fire personer om at dele strabadserne. De 400 billetter er revet væk, og der står 100 på venteliste. Deltagerne kommer så langt væk fra som fra Oslo.

Endnu billetter til Tri ved søen
For tredje gang arrangeres en triathlon-weekend i Rold Skov. Arrangøren, Triathlon for alle, gør opmærksom på, at løbet, der har seks kortere og længere distancer, kan være et godt sted at starte, hvis man ikke har prøvet kræfter med triathlon før. Børn kan også deltage.

Rebildløbet – med Bettefanden i hælene
Som navnet afslører byder Rebildløbet 2018 også på kulturelle og underholdende indslag. Den 9. juni kan man at løbe én af fire distancer – fra halvmaraton til én km børneløb – og dertil kommer oplevelserne, når Rebildløbet genopliver den sagnomspundne røverkultur. Der er ca. 250 tilmeldte, og der er stadig pladser.
Rold Skov og Rebild Bakker er Triatland Rebild
Der afholdes årligt mere end 30 outdoor sportevents i Triatland Rebild, der geografisk udgøres af Rebild Kommunes centrum i Rebild Bakker og Rold Skov.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler