torsdag, april 18, 2024

Endags tur med John Mogensen

Kl. 19:30 underholder James Rasmussen sammen med et par musikalske kollegaer.

Kinorevuen, Musikstationen og KulturStationen i Skørping invitere til endagstur med tema: John Mogensen

Ny film om John Mogens liv som sanger, sangskriver og komponist er på gaden til marts 2018. Det syntes KINOREVUEN skal fejres med en endagstur, hvor de spiller den nye film om John. Efter filmen spilles der masser af John Mogensen musik, tolket af en række forskellige musikkere fra nær og fjern. Den første visning starter kl. 15.00 og den anden kl. 17.00. De vil være pladst til ca. 200.
Mellem første og anden visning vil en veloplagt duo bestående af Hans Hjort og Heinz Kanstrup skabe ægte værtshus stemning med John Mogensens univers i musik og sang. Stedet er Rotunden og Verandaen, hvor der også er etableret en ”dejlig” bar.
Om aftenen er der fællesspisning i KulturStations store sal. Menuen er Johns’ livret: Stegt flæsk med persillesovs og æblekage.
Kl. 19.30 kommer James Rasmussen fra København, som var medlem af ”Boy Bandet” Four Jacks.
James Rasmussen har et par meget musikalske venner med, som sammen med James, vil underholde med sange og anekdoter fra tiden med Four Jacks.
Kl. 21 har vi en aftale med Klaus Trane og hans musikalske venner, at de går på scene for at underholder med John Mogensens mere sociale repertoirer.
Se annonce her i avisen

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler