lørdag, juli 13, 2024

Musical på Solhverv Privatskole

Solhverv Privatskole i Vebbestrup er inde i en travl periode, hvor der sker noget for alle årgange.

Eleverne i skolens 5. klasser er godt i gang med at færdiggøre musicalen Klokkeren fra Notre Dame.
Musicalen var en kæmpe succes for Fredericia Teater sidste år, og nu har Solhverv Privatskole altså valgt at kaste sig over opgaven. Elever og lærere laver selv alle kulisser og kostumer, og skuespil og sange er øvet gennem hele vinteren. Musicalen opføres over 5 omgange i uge 11, hvor elever til skolens kommende 0. klasser sammen med deres nuværende børnehaver skal se en af forestillingerne. Skolens elever skal selvfølgelig alle se musicalen og senere om aftenen er der så officiel premiere. Her viser eleverne deres evner for familier og venner, og det bliver en hel fyldt sal, der skal til premiere den dag.
” Jeg glæder mig rigtig meget” siger skoleleder Peter Hansen. ”Det er altid en stor fornøjelse at se eleverne på de skrå brædder, og fornøjelsen bliver jo ikke mindre af de flotte kulisser og den gode sang og musik.”
” Det bliver også sjovt at møde nogle af vores kommende 0. klasses elever sammen med deres nuværende børnehavekammerater. De får mulighed for at sætte ord og billeder på deres kommende skole, når de har været ude og besøge os.”
Solhverv Privatskole starter Mini – SFO op . Her har en stor del af de nye kommende elever på 0. årgang meldt sig til førskole. ”Vi synes, det er rigtig givtigt for eleverne, at de får en rolig start på deres skolegang, og derfor laver vi vores Mini – SFO,” siger Peter Hansen. ” Vi har aldrig haft så mange elever til at starte i 0. klasse, som vi får til august, fortæller Peter Hansen. Antallet af elever er lige pt 30 til 2 klasser, så der er endnu to pladser tilbage. Skolen har tidligere meldt ud, at der var fyldt op, men et par af eleverne skal have skoleudsættelse, så derfor er der stadig to pladser.
Det er i det hele taget en travl tid på Solhverv Privatskole. Lige pt er der gang i indskrivningen til skolens 10. klasse. Skolen har valgt kun at have en 10. klasse med fokus på faglighed og fordybelse og med to studieture til udlandet. ” Vi er lige kommet hjem fra en utrolig god tur til de tyske alper, hvor eleverne blev udfordret i skiløb, kælkning og det tyske sprog. Det er en populær tur, der flytter noget hos eleverne,” siger Peter Hansen, der tilføjer, at der stadig er mulighed for at få en plads i 10. klasse.

 

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler