torsdag, maj 23, 2024

Mejeri indviede 4.500 m2. lagerhal 31 års erfaring i hvide oste

Nørager Mejeri indviede i sidste uger deres nye lagerbygning på 4.500 m2.
Den nye hal, der er en såkaldt koldhalm skal fremover rumme Nordex-Food´s samlede lager. Mejeri koncernen har tidligere benyttet sig af 2 – 3 forskellige lagerlokationer, men kan opnå store besparelser ved at samle det hele på Nørager Mejeri.
Nørager Mejeri har i mere end 31 år produceret hvid ost. Der mange forskellige typer, alt lige fra ost til grill, hvid ost med krydderier, ost i 16 kg. dåser, ost på gedemælk og med forskellige fedtprocenter. I dag ejes Nørager Mejeri af Nordex Food der købte Nørager Mejeri i 1984. i 1960 var mejeriet blevet flyttet fra bymidten og uden for byen. Mejeriet er igennem tiden blevet udbygget mange gange, og altså nu senest med den 4.500 store lagerbygning.
Til fredagens reception var ”koldlageret” dog ikke nedkølet og der blev serveret varme pølser og frisk grillet ost fra egen fabrik. Men så snart den sidste gæst havde forladt hallen, blev de store køleanlæg tændt for at få hallen kølet ned til den korrekte temperatur for opbevaring af mejeriets hvide oste.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler