onsdag, juni 19, 2024

Modeshow på Engparken i Rørbæk

Brugerrådet ved Engparken i Rørbæk havde inviteret til Modeshow mandag eftermiddag.

Her havde Eigil sko med i alle modeller og farver- Jimmi havde tøj med til hverdag og fest. Det viste de tre lokale modeller Mona- Gunda og Marie på bedste vis, og Jimmi fortalte om priser og mærker og de forskellige kvaliteter. Der blev også fortalt om AloeVera produkter til indvortes brug og til
hænder og fødder, ja hele kroppen, ved Helle Skov Mogensen
Der blev serveret et par snitter og kaffe, inden de 40 fremmødte gik i
gang med at vrage og vælge i de forskellige modeller og prøve de mange nye forårsfarver- hvor den nye Melon og forårsgrøn var med. Igen i år er blå i alle afskygninger og hvid og sort også med på podiet.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler