torsdag, juni 13, 2024

Haverslev idrætsforening fejrer 100 års jubilæum i 2018

Til årets byfest er der selvfølelig igen revy. (arkivfoto)

Det bliver fejret med mange forskellige arrangementer i løbet af 2018. Bl.a. afholdes der er en stor jubilæumsfest, lørdag den 11. august 2018, hvor der vil være brunch for byens borgere, optog gennem byen, reception og stor jubilæumsfest om aftenen, så sæt et stort kryds i kalenderen opfordrer Tove Hjulmann fra byfestkomiteen.
Jubilæumsfesten efterfølges straks om søndagen, af den årlige byfest og fortsætter hele ugen. Byfestudvalget, der består af repræsentanter fra hhv. Haverslev Idrætsforening, Mejlby/Haverslev KFUM og Haverslev Borgerforening er allerede trukket i arbejdstøjet for at skabe en fantastisk uge for dig. Det kræver bare, at du møder op sammen med din familie, din nabo, din ven eller uven og støtter op omkring de forskellige arrangementer. Søndagen indledes med gåbanko. I starten af ugen står den på kirkekoncert med hygge i Sognets Hus. Onsdag er der bankospil med mange flotte sponsorerede gevinster. Torsdag arrangerer den lokale løbeklub Run for Fun løb og gåtur, og i Pavillonen vil der være øl-smagning og hygge.
Senere afholdes der familieaften, hvor der arrangeres fællesspisning. Den fantastiske revy er også på programmet i år, ligesom Haverslev Prisen skal uddeles. Som noget nyt har byfestkomiteen stiftet en ny pris udover Haverslev Prisen – nemlig til en person, der har gjort noget ekstraordinært f.eks. et enkeltstående arrangement eller initiativ, men det kommer der meget mere om senere, fortæller Tove Hjulmann og opfordre til at men allerede nu begynder at lægge hovederne i blød til emner til begge priser.
I løbet af weekenden er der som vanligt start med fælles morgenkaffe for byens borgere – Tuen synger. Der er masser af aktivitet på pladsen med gøgl, Haverslev dyst, hoppeborge, spejderne vil være til stede. Om aftenen går vi all in med en kæmpe grisefest i bedste Mallorca stemning. Byfesten afrundes søndag med cykeltur og oprydning.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler