søndag, maj 19, 2024

Mejlby/Haverslev KFUM får ny dameseniortræner

Den erfarne håndboldtræner, Henrik Andersen, ses her omgivet af Mejlby/Haverslevs damehold.

Mejlby/Haverslev KFUM’s Jyllandsseriedamer har fået ny træner til sæson 18/19.

Det er den erfarne Viborg-mand Henrik Andersen på 53 år, som overtager holdet. Henrik har primært været træner for damehold i 2. og 3. division med enkelte afstikkere til både 1. division og Jyllandsserien. Af tidligere klubber kan nævnes Virum/Sorgenfri, AGF, Viby, SIK Viborg, Brabrand, Viborg HK, Hasle KFUM og Hobro IK.
Henrik udtaler selv om samarbejdet: “Jeg glæder mig til et spændende samarbejde med Jyllandsseriedamerne i Mejlby/Haverslev KFUM i den kommende sæson. Jeg havde ellers indstillet trænergerningen, men blev fristet til at tage et par år mere. Damerne i Mejlby/Haverslev KFUM virker som en god blanding af dygtige, resultatorienterede håndboldspillere, samtidig med at de er enormt godt sammentømrede socialt i en fin lille håndboldklub.”
Formand Margrethe Thomassen glæder sig også til samarbejdet: “Vi er spændte på, hvad så erfaren en træner som Henrik kan byde ind med. Vi er sikre på, at han kan være med til at udvikle spillerne både individuelt og som hold, og han og klubben er enige om vigtigheden af at prioritere både det sportslige og det sociale.”
Træningen starter i august måned, og nye spillere er meget velkomne, lige meget om man har lyst til at prøve kræfter med Jyllandsserien eller bare vil spille håndbold for motionens og samværets skyld. Klubben har også et hold i Serie 3.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler