lørdag, juli 13, 2024

1. skoledag på Gregers Krabbe

1. Skoledag på Gregers Krabbe Friskolen.

Tirsdag den 14. august, var en stor dag for de nu 101 elever på Gregers Krabbe friskolen i Aarestrup. Dagen startede traditionens tro, med at alle var samlet på biblioteket. Her blev budt velkommen, sunget og der var navneopråb. Så blev alle nye elever og deres familier budt velkommen. Lærerne introducerede sig selv, nye som gamle. Så gik alle elever i klasserne. Og det var spændende, især for flokken som startede i Børnehaveklasse, som det stadig hedder på Gregers Krabbe. Da ingen her, skal betegnes som 0ér. I pausen var alle samlet til indvielse af den store, fine, nye legeplads. Her blev holdt tale af skoleleder Lars Overgaard, snoren blev klippet over og børnene, små som store kunne afprøve legepladsen. Der er bla. en forhindringsbane og et stort klatretårn. Der var kagemand til alle med skolens motto: Ingen kan alt, alle kan noget, sammen kan vi det hele. Børn og voksne fra Gregers Krabbe Naturbørnehave og vuggestue, kom også og fejrede indvielsen, legede på legepladsen og fik kage. Det bliver jo også en legeplads de vil få meget glæde af.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler