lørdag, juli 20, 2024

Ny hjertestarter til Mejlby Borger- og Kulturforening

Fonden Himmerland donere 10.000 kr. til udskiftningen

Fra venstre ses næstformand og formand Mejlby Borger- og Kulturforening Britta Christensen og Charlotte Jensen sammen med bestyrelsesmedlem i Fonden Himmerland og formand for Himmerland Forsikring Erling Sørensen.

Mejlby Borger- og Kulturforenings gamle hjertestarter har i et stykke tid stået foran en udskiftning.

Foreningen søgte derfor Himmerland Forsikrings fond om tilskud til dækning af udgifterne til en ny hjertestarter.
Borger- og kulturforeningen driver Mejlby Borger- og Kulturhus hvor der afholdes en række arrangementer og derfor et samlingspunkt for byen. Fonden Himmerland valgte derfor at imødekomme Borger- og Kulturforeningens ansøgning i form af en donation på 10.000 kr.
”Vi er klar over at Borger- og kulturhuset er et samlingspunkt for borgerne i Mejlby og derfor et vigtigt aktiv for byen”, sagde bestyrelsesmedlem i fonden og formand for Himmerland Forsikring Erling Sørensen ved overrækkelsen. ”Fonden Himmerland blev stiftet af Himmerland Forsikring i 1988 med det formål at støtte lokale initiativer i forsikringsselskabets virkeområde. Og netop støtte til indkøb af en ny hjertestarter har bestyrelsen for Fonden Himmerland anset for at være et rigtig godt initiativ og helt i tråd med fondens formål og ligeledes Himmerland Forsikrings ønske om at skabe tryghed i lokalområdet og bakke op om lokalforeningernes gode og mange initiativer”, sluttede Erling Sørensen.
”Hjertestarteren er af stor og afgørende betydning for lokalområdet, når der er behov for at yde hurtig og effektiv førstehjælp, og vi er i Mejlby og omegn glade for fortsat at have adgang hertil”, sagde formanden for Mejlby Borger- og Kulturforening, Charlotte Jensen.

 

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler