onsdag, april 17, 2024

Vagtskifte i seniorbiografen

Den 20. september startede seniorbiografen sæsonen op med den italienske klassiker ”Mine aftener i Paradiso”.

Der var stor begejstring for filmen, men vemodet blev lidt fremherskende, da initiativtageren til seniorbio og dens mangeårige leder, Erling Juncker, inden forestillingen bekendtgjorde, at han nu stopper. ”Jeg er nu77 år og har løbende afviklet mine øvrige meriter i byens forskellige foreninger, og havde egentlig også planlagt at slutte for et par år siden i seniorbio”, fortæller Erling Juncker. ”Men det er jo ingen hemmelighed, at seniorbiografen altid har været mit hjertebarn, og at samarbejdet med den daglige leder og de mange frivillige har været fantastisk. Men nu er det altså slut!”, påpeger Erling.
Fra Kinorevuen modtog Erling Juncker en stor tak sammen med blomster…..
”Siden seniorbio startede for 15 år siden har der været over 200 forestillinger med over 20.000 besøgende. Ingen har styr på antallet af serverede rundstykker og kopper kaffe, men fælles for alle forestillingerne har været den hyggelige atmosfære og den livlige snakken i cafeen over kaffebordet”, fortæller den daglige leder, Flemming Jensen. ”Vi vil nu efter bedste evne videreføre Erlings arbejde, og allerede på nuværende tidspunkt er programmet klar for hele efteråret. Så selv om Erling vil blive savnet, er det ”business as usual””, slutter Flemming Jensen.
Som Erlings afløsere træder Hans Rønnau og Niels Bruun Madsen til og vil sammen med Flemming Jensen og de frivillige føre konceptet videre i uændret form.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler