tirsdag, juni 25, 2024

Grønne veste fyldte igen i år Aarestrup

Igen I år, var en masse børn, elever, voksne og lærer samlet til det store cykelsponsorløb på Gregers Krabbe Friskole og Naturbørnehave
I Aarestrup. I halvanden time var byen fyldt med børn og voksne, som cyklede og løb penge ind til Gregers Krabbe. Alle kunne være med. Først en halv time for børnehavebørn og de yngste børn I skolen. Så var det de største elever, lærer og andre voksne som deltog. De cyklede og løb i en time. I år var der også en elev med brækket ben, som deltog ved hjælp af en god sponsor, som kom med en ladcykel hun kunne sidde i. En masse var samledes for at heppe og kigge på. Igen I år blev det et rigtig flot resultat. Hele 51.000 kr. Der holdt heldigvis tørvejr hele arrangementet. Og som en skøn afslutning på en god eftermiddag var de fleste samlet til sensommerfest. Den blev i år holdt i forsamlingshuset med lækker buffet og hygge. Mens resultaterne blev råbt op, og der blev udleveret sponsorgaver til dem som havde cyklet og løbet flest runder på hvert klassetrin. Skolens motto: Ingen kan alt, alle kan noget, sammen kan vi det hele.

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler