torsdag, april 18, 2024

Skydesportens dag i Hobro

Kom med til Skydesportens Dag hos HOBRO EGNENS SKYTTEFORENING
Oplev stemningen på skydebanen og få en smagsprøve på, hvad det vil sige at skyde med et rigtigt våben. Lørdag den 13. oktober kl. 10 – 15 åbner Hobro Egnens Skytteforening dørene for alle interesserede til Skydesportens Dag.
Oplev stemningen på skydebanen og prøv at skyde med et rigtigt våben. Sådan lyder tilbuddet fra Hobro Egnens Skytteforening, der inviterer alle på besøg til Skydesportens Dag lørdag den 13. oktober kl. 10 -15.
Der står værter fra klubben klar til at tage imod dig (og din familie), og instruktørerne giver en introduktion til sporten, så du kan prøve at skyde rigtigt.
DGI Skydning står i samarbejde med skytteforeninger over hele landet bag Skydesportens Dag.
”Vi vil gerne vise, at skydning er en spændende idræt. Og så er det en idræt, hele familien kan samles om, og som kan dyrkes på tværs af generationer,” siger Jakob Nielsen, der er konsulent i DGI Skydning.
Skydning giver ro, koncentration og spænding
Ser du mange actionfilm eller spiller du skydespil, kan du få idéen om, at skydning bare handler om at “plaffe” – og at det er farligt. Et par timer på skydebanen til Skydesportens Dag vil vise, at skydning er meget andet end det – det er en seriøs sport, hvor træning hele tiden kan gøre dig bedre.
”Skydning er ikke en fysisk sport, men den kan noget mentalt, for i skydning skal du koncentrere dig og holde fokus, og jeg tror, det er utrolig sundt at lægge iPad og mobil væk og geare ned i en travl hverdag. Og det er det, skydning kan,” siger Jakob Nielsen.
Skytteforeningerne tager selvfølgelig sikkerheden meget alvorligt. Og der er klare regler, som gælder for alle på en skydebane. Bl.a. skal alle over 15 år, der vil prøve at skyde til Skydesportens Dag, kunne fremvise et billede id-kort eller et sygesikringskort sammen med et andet id-kort for at deltage.
I 2017 var der 10 skytteforeninger i DGI Nordjylland, der som et pilotprojekt åbnede dørene til Skydesportens Dag. Det gav øget synlighed og nye medlemmer i mange foreninger, og derfor er skytteforeninger over hele Danmark i år med i Skydesportens Dag.
For yderligere oplysninger kontakt:
Formand Jens Arne Abildgaard, Hobro Egnens Skytteforening, telefon 3098 3897

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler