lørdag, juni 22, 2024

Fernisering – Kig Ind

Efterårsfernisering i Nørager Kultur- og Medborgerhus Kig Ind.
Kig Ind er igen klar med en ny udstilling i deres dejlige lokaler. Ferniseringen foregår søndag d.21. oktober.
Udstillerne er Ilse Larsen fra Sæby med malerier og portræt tegninger og Merete Brostrøm, Anne Fisker og Marianne Larsen fra Nørresundby med kreative, sjove, finurlige ting af forskellige materialer.
Ilse Larsen: Drivkraften i hendes liv, har altid været at skabe. Hun er autodidakt kunstner, inspireret og hjulpet godt på vej af sine forældre, som begge er billedkunstnere.
Ilses billeder er skabt både i akryl og olie, og sommetider i en kombination. Hendes udtryk er sanseligt, og udtrykkes i følelser, som vi alle kender, har kendt- eller måske længes efter at opleve mere af i vores liv.
Det er interaktionen mellem mand og kvinde. Den fordybelse, vi kan opleve, når vi gør noget vi brænder for, eller det kan være en humoristisk tvist, hun beskriver.
Ilses billeder er figurative, optimistiske, glade, og holdt i stærke farver. Hun bruger mennesker, dyr, og landskaber i hendes fortællinger om nærhed og sammenspil.
Portrætter har en særlig plads i hendes hjerte. At fange det unikke, særligt hos et menneske og få det udtrykt enten med blyant eller pensel, har fascineret Ilse siden hun var barn.

Merete Brostrøm, Anne Fisker, og Marianne Larsen.
De er tre livlige piger som er og til stadighed fascineret af det nordiske og de oplevelser de får igennem deres hverdag og via naturen. De er optaget af at deres produkter kan anvendes år efter år i den helt personlige indretning de forskellige hjem, uanset årstiden.
De har hver især og sammen, masser af kreative, sjove, finurlige, spændende og anvendelige ideer. De genbruger og finder anvendelse af træ, grene, bark, glas, rester af garn og stof og uld med omtanke for miljø og recycling.
Pigerne laver: Træer, toilettasker/punge, kranse, dekorationer, æsker, nisser, til og fra kort, sjove fugle,
Klude, hæklerier på vaser og lysestager o.m.a. – Alt til priser hvor alle kan være med, og med øje for at man kan anvende det længe. Skønne gaver/værtindegaver, eller blot selv forkælelse.
De findes også på Facebook hvor deres sider hedder henholdsvis Fisker&Brostrøm og Tante Kræs.
Dog arbejder de på at slå deres sider sammen og fremadrettet komme til at hedde 3Krea.
Alle er velkommen og alle kunsterne vil være tilstede og der er som vanlig fri entre til ferniseringen, hvor Kig Ind også er vært med et lille glas.
Udstillingen varer til 4. jan. 2019

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler