onsdag, maj 29, 2024

Pløje og aktivitetsdag på Ulbjerg Traktormuseum

De 25 deltagere i traktorpløjekonkurrence og 16 udenfor konkurrence (hyggepløjning) mødte op og havde en god dag, det var køligt, men tørvejr og solen var fremme det meste af dagen.

Der var også mødt 2 spand heste op fra Himmerlands Køre – og Rideforening, der viste pløjning med hesteplov.
I traktorpløjernes konkurrence blev resultaterne følgende: Bugserplov nr. 1 Peder H. Pedersen, Harridslev, Randers med Zetor 25 og Fraugde Elite 2 furet bugserplov, 67,3 point, nr. 2 Søren Dalsgård, Allingåbro med Massey Ferguson 65 og Överum 2 furet bugserplov, 63,8 point.
1-furede plove: nr. 1 Theodor Hedegaard, Bedsted med Porsche Junior og Langeskov plov, 79,3 point og nr. 2 Finn Pedersen, Sæby med Massey Harris Pony 820 og Massey Harris plov, 68,5 point.
Flerfurede plove (2 og 3): nr. 1 Søren Busk Sørensen, Klejtrup med Fordson Super Dexta og Kverneland 2 furet plov 75,3 point, nr. 2 Knud Skov, Viborg med Fordson Major og 2 furet Fraugde plov, 75 point og nr. 3 i denne klasse fik også pokal, Bjarne Madsen, Havbro med David Brown 990 med 2 furet Langeskov Strong plov, 73,1 point. Hele pointskemaet kan ses på www.ulbjergtraktormuseum.dk
190 betalende gæster lagde vejen forbi på pløjedagen, dertil kommer museets medlemmer, pløjere og børn. Det var museets sæsonafslutning, men melder selskaber deres ankomst åbnes der hele året. Næste års sæson starter sidste lørdag i maj.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler