onsdag, maj 29, 2024

LOF Mariagerfjord/Rebild klar med sæsonprogrammet

Skoleleder Jan Vestergaard fra LOF Rebild

December med jul og nytår har været andet end hyggelig højtid i familiens skød.

Det har også været et spændende arbejde med klargøring af forårets tilbud på hos LOF Mariagerfjord/Rebild, og vi nåede at få alle 80 tilbud klar, lyder det fra en yderst tilfreds skoleleder Jan Vestergaard.
Som vanlig er der mange tilbud der er identisk fra år til år, men når et kursus først er kommet i gang, er det også erfaringen at kursisterne deltager over flere sæsoner, selvfølgelig med udskiftninger hen ad vejen. Men vi har hele tiden også fokus på at være nyskabende.
I den boldgade har vi bl.a. Vanebryderne, som er udviklet i et samarbejde mellem LOF og Hjerteforeningen i Mariagerfjord. Efter et testforløb i efteråret blev Mariagerfjord kommunes Sundhedsafdeling så begejstret for indholdet, at vi nu udbyder Vanebryderne i et samarbejde mellem os alle 3. Vanebryderne er ikke et vægttabskursus, men et tilbud om motion, kost, samvær krydret med eget ansvar for at få en sundere livsstil, og vi ser frem til en stor søgning til dette tilbud.
I 2018 fik vi mulighed for at udbyde kurser i vore landsbyer i Mariagerfjord og fra 2019 er samme ordning indført i Rebild, og fra skolelederen en stor tak til de respektive Kultur- og Fritidsafdelinger, samt politikere der har set vigtigheden af at sprede aftenskole aktivitet ud, så det ikke er forbeholdt hovedbyerne. I Mariagerfjord medførte det tilbud om IT undervisning i Hørby, samt sykurser hos Mette der har bosat sig på landejendom ved Korup. Jeg har fået flere henvendelser fra landsbyforeninger på ønske om aktivitet, som vi i 2019 følger op på, siger Jan Vestergaard, og supplerer med at alle landsbyforeninger i Rebild også meget gerne må kontakte ham.
Kurserne kan alle ses på vor hjemmeside lof.dk/mariagerfjord-rebild, og her finder man også forårets foredragstilbud, der omfatter Mathilde Falch, Allan Henneberg, Mads Justesen, Claus Dalby (have guru) og Benedicte Riis. Og så kan vi endvidere tilbyde et debatforedrag om klima med den kendte vejrprofet Jesper Theilgaard, som nok ikke behøver nærmere præsentation. Det er i Hadsund Kulturcenter i slutningen af Januar og i samarbejde med den lokale afdeling af Enhedslisten.
Skoleleder Jan Vestergaard slutter med budskabet, at både mobil 2447 9969 eller hans mail gerne må benyttes flittigt, hvis man har spørgsmål, savner tilbud eller har forslag til nye tilbud som LOF Mariagerfjord/Rebild kan udbyde.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler