lørdag, juli 20, 2024

Succefuld nytårstur for Rebildguider

RebildGuiderne hyggede om gæsterne på turens sidste stop: Lokale bobler og snacks fra hhv. Guldbæk Vingård og Krastrupsøgaard, i Max Henius bålhytten i Rebild Bakker

Nytårsaftensdag kunne RebildGuiderne melde om fuld booket tur. 40 mennesker var vilde med ideen om en nytårstravetur – og ventelisten vidner om at interessen er stor for guidede ture.

En eftermiddag i godt selskab, frisk luft og gode historier samt lækre lokale bobler, det var, hvad nytårsaftensdags gæster i Rebild Bakker kunne se frem til – i hvert fald dem der var hurtige nok. For det var med at være hurtig, hvis man ville deltage i dette nye tiltag fra RebildGuiderne. En udsolgt tur i Rebild Bakker med guider og lokale lækkerier var noget Nordjyderne kunne lide.

RebildGuiderne havde nemlig indbudt til Nytårstravetur efter opfordring fra RebildPorten.
”Vi oplever stor efterspørgsel på guidede ture i Rebild. Folk vil meget gerne have ’det ekstra’ med, når de besøger os, og her er guiderne en stor gevinst for området”. Fortæller Maria Lynge, destinationsudvikler for RebildPorten, og fortsætter:
”Til nytår vil folk gerne have noget frisk luft og få lidt motion før festlighederne. Vi er jo heldige her i området, at der er super mange spændende events hen over året, men netop nytårsaftensdag var der en ledig åbning – og den sprang RebildGuiderne heldigvis på til stor succes for området og dem selv”.
Nytårstraveturen startede ved RebildPorten og fulgte herefter ”den lille hvide” Rebild Bakker rute ned omkring Ravnkilden og blev afsluttet i Max Henius bålhytten midt i Rebild Bakker. Gæsterne blev modtaget i bålhytten af bål og hvide duge med smagsprøver fra både Krastrupsøgaard Gårdbutik og Guldbæk Vingård. Noget der vakte stor begejstring ved de deltagende gæster.
”Vi blev så forkælet af både Krastrupsøgaard Gårdbutik med lækre snacks og Guldbæk

Vingård med to forskellige slags bobler. Guldbæk Vingård havde endda arrangeret at turens gæster kunne smage en helt ny smagsvariant; Rebild Bakker Bobler – den var populær! Det er noget helt specielt at kunne præsentere en Nytårstur og så samtidig opleve ens lokalområde støtte op omkring initiativet. Det er vi meget glade for”. Siger Nina Værum, en af de tre RebildGuider, som stod bag turen, sammen med Vivi Hensel og Birgitte Johannsen.

RebildGuiderne melder om fuld tilfredshed over turen og de mange tilmeldinger og tilkendegivelser, som de har modtaget bl.a. på deres facebookside. Her har de også løftet sløret for, at turen i en eller anden form snart gentages.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler