tirsdag, april 23, 2024

Forårsopvisning i Sortebakkehallerne

Sortebakken Gymnastikforening afholdt deres forårsopvisning lørdag eftermiddag med egne hold og som afslutning kom Cirkusland med en lille opvisning.

Det lyder ikke af meget, når det kan stå på to linjer. Men der ligger et meget stort arbejde i det. Instruktørerne har arbejdet en hel sæson sammen med gymnasterne. Instruktørerne er klædt godt på med kurser, der holder dem opdateret med det nyeste indenfor gymnastikken. Det er vigtigt at vide, hvordan kroppen arbejder og hvordan man styrker motorikken og får teknikkerne i orden. Gymnasterne skal så til gengæld komme hver gang for at få det mest optimale ud af træningerne.
Sæsonen slutter af med et brag af en opvisning. I år var temaet sørøvere. Gennem fjorten dage er der blevet klippet, klistret og malet sørøvere, skibe, papegøjer og SFO på Sortebakkeskolen havde lavet det mest fantastiske koralrev. Alle disse dejlige ting skulle også hænges op og sættes de rigtige steder. Det hjalp vores forældre og gymnaster med. Fredag aften var det hele på plads og klar til weekenden.
Lørdag kom alle vores hold på gulvet og viste alle gæsterne, det de havde øvet sig på hele vinteren. Der var en berusende stemning i hallen, med vores 200 gymnaster og instruktører samt 400 tilskuere.
Søndag fortsatte opvisningsfesten. Sortebakken Gymnastikforening afholdt DGI Børnestævne med hold fra Himmerland. Det er en dag med spændende gymnastik og Børnestævnet er kun for gymnaster mellem 7 – 12 år. Hallen fik liv igen med 550 gymnaster og instruktører samt 1100 tilskuere. Det var en fornøjelse at se den fantasi og leg der var lagt i holdenes opvisning.
Da opvisningen rundede af med Østhimmerlands Landelsjuniorhold 4-6 kl. der gav en flot opvisning. Efter dette skulle oprydningen starte. Mange forældre og gymnaster blev og hjalp med at få taget pynten pænt ned og stillet alle redskaber pænt på plads i redskabsrummet.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler