torsdag, april 18, 2024

Travl påske hos Rebildguiderne

Fridagene omkring påske kombineret med det gode vejr betød, at rigtig mange lagde noget af deres fritid uden i naturen.

Dette kunne mærkes ved RebildGuide Birgitte Wilsted Simonsen, der på to dage havde aktivitet for børn i Rebild Bakker.
Aktiviteterne var planlagt, så der den ene dag var påskeaktiviteter med forskellige kreative muligheder samt lege, og der den anden dag var mulighed for at lave pandekager og snobrød, samtidig med at der var snitteaktivitet.
Der blev udarbejdet mange kreative påsketing – blandt de mest populære var karsekyllinger og bladugler. Bladuglerne kan fremstilles på få minutter, og samtidig så er der mulighed for lidt bevægelse, når man skal rundt i skovbunden for at samle visneblade.
Ind i mellem de kreative arbejder var der tid til lege, hvor det ofte var forældrene, der fik mest sved på panden, når der skulle løbes rundt i den varme forårssol.
På aktivitetens anden dag stod den på muligheden for at snitte blandt andet påskekaniner og små figurer. Det kan være svært at få arbejdet til at ligne præcis det, man gerne vil have, men så hjælper en god fantasi, da det frembragte så bare kommer til at ligne noget andet. Blandt dem som kiggede forbi snitteaktiviteten var flere ældre, der synes, at det var sjovt at se en gammel beskæftigelse blive praktiseret igen – en beskæftigelse, som de brugte en del tid på som børn.
Mens snittearbejdet stod på, så blev der lavet pandekager og snobrød. ”Vi har haft besøg af blandt andet nordmænd, svenskere og så en italiensk familie. Især for italienerne var det lidt svært at forstå ord som snobrød og pandekage, men med blandt andet fagter, så gik det også” fortæller RebildGuide Birgitte Wilsted Simonsen.
”Det har været nogle super dage her i Rebild Bakker. Vejret har været fantastisk, og vi har snakket med rigtig mange søde mennesker” fortsætter Birgitte Wilsted Simonsen ”Men personligt så har jeg også fået en oplevelse, som jeg vil huske på. Der kom en familie med en dreng forbi hos os, og efter nogen tid så kom det fra drengen – Her er så stille, at der er ingenting, der forstyrrer en – så kan det vist ikke sige tydeligere”

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler