søndag, april 21, 2024

Så er der sået på Boldrup Museum

Forårssolen kæmpede en indædt kamp for at jage den pludselige vinter på porten, da der lørdag blev holdt pløje- og sådag på Boldrup Museum.

Det sidste af nattens sne var knap nok smeltet, før de gamle traktorer fra Motor- og Traktorklubben Jylland gik i gang med forårsarbejdet på museets marker. Hele dagen tøffede de velholdte veteraner rundt med møgspreder, plov, harve, tromle og såmaskine på markerne, og dagen igennem var der en lind strøm af gæster, der havde en hyggelig forårsdag på landet.
Gæsterne bestod dels af ældre mænd, der benyttede muligheden for et nostalgisk tilbageblik på deres egen ungdom på landet, og dels af børnefamilier, hvor de små poder både kunne få styret deres lyst med hensyn til at komme tæt på en masse spændende traktorer og nogle kælne dyrebørn. Specielt museets mange kaninunger og de frække gedekid fik stor opmærksomhed fra de mindste gæster, og mange af børnene prøvede at have en ged stående på ryggen, så far og mor kunne få et sjovt billede.
– Der har ikke været så mange gæster som sidste år, og vi tror måske, det hænger sammen med det noget kølige vejr, men vi er nu godt tilfredse. Folk har hygget sig, og selv om der ikke blev spist op, så er der blevet spist masser af vores biksemad. Vi synes selv, det er et rigtig godt arrangement; vores marker skal alligevel forårsklargøres, og da vi har et rigtig godt samarbejde med Motor- og Traktorklubben, så er det jo såre simpelt at give gæsterne muligheden for en god oplevelse, siger Karen Somerset, der er formand for Boldrup Museumsforening, der arrangerer dagen sammen med museets personale og Motor- og Traktorklubben.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler