torsdag, juli 18, 2024

Sejlivet heks i Nørager

Heksen på årets sankthansbål i Nørager var en ualmindelig sejlivet en af slagsen.

Da det ellers lystigt flammende bål faldt sammen, stod hun stadig og svajede i luften til stor morskab for de mange tilskuere, der var mødt op for at fejre den danske midsommer. Det var først da Gert Rubæk fra Nørager Borger- og Håndværkerforeningen med vold og magt fik væltet hende af pinden, at hun endte sine dage i flammerne.
Det traditionelle sankthansarrangement havde i år fået en ekstra funktion, da det samtidig var en officiel indvielse af byens nyeste bygning, madpakkehuset, på plænen ved siden af Stationsdammen, neden for det kommende friplejehjem. Formand for borgerforeningen, Sussi Lem, kunne fortælle, at madpakkehuset var et resultat af nogle støttekroner, som byen har fået fra en ekstraordinær pulje i Rebild kommune, ’Sundhed for pengene’.
Om det skyldtes det ene eller det andet skal være usagt, men området var propfyldt med glade mennesker, og årets båltaler, revisor Kristen Stagstrup, havde således masser af tilhørere, da han holdt den obligatoriske tale.
Fra madpakkehuset blev der solgt kaffe og kage m.m., og en del af gæsterne havde selv medbragt tæpper og stole, og overalt blev der snakket og hygget i den lune sommeraften.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler