torsdag, maj 23, 2024

Hvilsom Friskole fejrer 10 års jubilæum

Første skoledag er noget særligt for elever og forældre. Skolestart rummer spænding, og forventningens glæde kan skæres i tykke skiver hos alle parter.

Flaget er hejst, og smil og håndtryk uddeles gavmildt til de fremmødte. Hvilsom Friskole tager imod en ny årgang 0.kl. og de nuværende elever mandag den 12. august om formiddagen, hvor et nyt og spændende skoleår tages i brug.
Men denne første skoledag er alligevel noget ganske særligt i år, da friskolen også kan fejre sin egen første skoledag for 10 år siden. ”Det er så livsbekræftende at opleve, at den skole, som ikke fandtes i 2008, blev grundlagt i 2009 og siden har udviklet sig støt og roligt. Det glæder vi os til at fejre sammen med alle de mennesker, som har været med til at gøre det muligt,” udtaler formand Majbrith Borg Andersen.
Hvilsom Friskole har aldrig haft en målsætning om at være store, men at være den lokale skole med fokus på at skabe en skoledag med nærvær og blik for det enkelte barn. I perioden siden skoleåbningen med 61 elever har Hvilsom Friskole formået at fordoble sit elevantal.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler