lørdag, juli 13, 2024

Rørbæk, Grynderup, Stenild Pensionistforening afholdte den årlige høstfest Engparken dannede rammen for den årlige begivenhed

58 mennesker deltog tirsdag aften i sidste uge i den årlige høstfest.

Festen var arrangeret af Rørbæk-Grynderup-Stenild Pensionistforening i samarbejde med Brugerrådet på Engparken. Høstfesten er en af pensionistforeningens årlige traditioner, hvoraf de øvrige er en sankthans fest i januar, en Sct. Hansfest i juni, og en julefrokost i december. Foreningen kan glæde sig over altid at have god tilslutning til sin arrangementer, der også omfatter gymnastik for kvinder, bankospil og nogle foredrag i årets løb. Men pensionistforeningen nøjes ikke med aktiviteter på Engparken. Man drager også ud i verden. Hvert år afholdes f.eks. en løvspringstur og en løvfaldstur samt en rejse til udlandet. Udlandsrejsen gik i år til Østrig, hvor over 40 mennesker fra lokalsamfundet deltog.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler