lørdag, juli 20, 2024

Foredrag på Engparken

Foredrag mandag eftermiddag på Engparken i Rørbæk med 35 deltagere til at høre nyvalgte Marie Bjerre fra venstre fortælle om sin begyndelse indenfor politik.

En spændende tid som nyvalgt til folketinget. Marie er uddannet jurist i København. Hun stammer opdindelig fra Rødkærsbro og tog studentereksamen. Som ung blev hun medlem

af Venstres ungdom. Hun har arbejdet i Europa parlamentet i 2 år og har også været en tur omkring U.S.A. Var med ved tilrettelæggelse af datacentret Google på Fyn. Hun stillede op som afløser for Per Bisgaard i Himmerlandskredsen. Hun syntes det var spændende at føre valgkamp og var med i 24 debat arrangementer.
På valg aftenen var det spændende at følge med stemmeprocenten og sidst på natten ringede Karen Ellemand og sagde ”Tillykke vi holder gruppemøde fredag”
Hun fortalte så lidt om første tid på tinge og sidder nu i 4 udvalg.Bedre til genanvendelse og bruge sund fornuft. Hun glæder sig til fortsat at komme rundt blandt valgkredse og debattere.
Formand Niels Ove Mikkelsen fra Rørbæk-Grynderup-Stenild seniorer takkede for en spændene og livlig fortælling. Der belv sluttet af med kaffe og hjemmebag.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler