onsdag, maj 29, 2024

Haverslev børn hjælper børn

Børn i Haverslev hjælper Lions med at hjælpe andre børn.

3. klasse på Haverslev skole har solgt 333 Rebild kalendere for Lions. Derved har de bidraget til at der nu bliver sendt julehjælp ud til trængte familier i Rebild kommune, samt doneret støtte til Skyggebørn og til et gadebørns projekt i Filippinerne. Med den flotte indsats er der også tjent en god skilling til klassekassen, som skal bruges på en lejrtur i 6. klasse.
Den lokale julehjælp i form af julekurve bliver fordelt af Stina Bergman Toft fra Nørager, som er med i gruppen ”næstehjælperne i Rebild kommune”: ”Modtagerne er valgt ud fra deres situation og deres mangel på familie og netværk. De er alle familier på kontanthjælp, ramt af loftet og sygdom etc. Der er børn fra o-14 år, så jeg har købt en lille pakke med ”nyttig-børnetøj” med til dem” oplyser Stina Toft.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler