lørdag, juli 13, 2024

Kaare R. Skou gæster Kig Ind i Nørager

Forsiden af Kig-Ind set fra Øst

Kaare R. Skou og hans foredrag er nogle af de mest populære, når emnet er politik – uanset om målgruppen er eksperter eller alment interesserede. 30 års erfaring som journalist giver noget at fortælle om.

Selvom Kaare Skou er pensionist nu, følger han aktivt og nysgerrigt med i dagens politik. Han formår på underholdende og skarp vis at stille dagens politik i relief. Kaare R. Skou foredrag skaber typisk fulde huse til åbne arrangementer.
Kaare R. Skou er uden tvivl en af landets største autoriteter, hvad angår livet på Christiansborg dansk politik fra Grundloven i 1849 til i dag. Det var også ham, der ’opfandt’ journalistens rolle som politisk kommentator.
Nørager Pensionistforening og Kig Ind fornøjelsen at kunne byde på foredrag ved Kaare R. Skou ”Dansk politik nu”
Den politiske situation netop nu. Hvad tales der om – og hvad vil der blive talt om i den nærmeste fremtid. Foredraget sætter dagens politik i et historisk perspektiv og indeholder samtidig en beskrivelse af de politiske partiers og de centrale politikeres placering i det politiske billede.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler