lørdag, juli 13, 2024

Nørager er uden pizzaria- Sultende borgere er nu uden pizzaria for første gang i 20 år

Borgerne i Nørager og opland har i mere end 20 år været vant til at kunne købe pizza og grillretter i Nørager.
Huset på hjørnet, der tidligere rummede den lokale grillbar drevet af Rigmor og Kurt Johansen, blev efter lukningen overtaget af en driftig pizzamand, Mehmet, der her lavede Roma Pizza. Han drev selv pizzariaet i ca. 5 år. Herefter solgte han det videre flere gange og til sidst blev det Ahmet Cekie, der overtog det. Han har nu haft sin gang i byen i mere end 13 år og er derfor velkendt og respekteret blandt byens borgere.
For 2 år siden fik han mulighed for at overtage den gamle bygning der tidligere havde huset Sparekassen. Den ombyggede han, sådant køkken og gæster fik mere plads. Der var

En seddel ophængt i vinduet, i den gamle grillbar på hjørnet, fortæller at der inden for en afstand af 50 meter starter et nyt pizaria. Dermed vil der være to pizzariaer i Nørager.

mulighed for at få flere maskiner til at hjælpe i køkkenet og der blev plads til flere spisende gæster. På samme tid omdøbte han forretningen til Nørager Pizza og grillhouse. Den flotte og indbydende pizzarestaurant var klar til at tage imod gæsterne. Ahmet Cekie blev desværre kort efter åbningen ramt af alvorlig sygdom og han måtte se sig nødsaget til at afhænde forretning, da der stod et længere varende sygehusophold på Sjælland foran ham.
Den 1. januar 2019 overtog den nye ejer, Nebi Yagci, forretningen. Bygningen beholdt Ahmet Cekie og her lejede den nye ejer af Nørager Pizza og Grillhouse sig ind. Efter ca. 1 års drift, hvor forretningen har været lidt en tumult at finde rundt i, med mange forskellige bestyrere, svingende menukort og kun mulighed for kontantbetaling, måtte den nuværende indehaver opsige lejemålet. Det var ikke mulig for ham at få pengene til at slå til i butikken. Ved fraflytningen pillede han samtidig alt inventar, ovne, maskiner og udluftning ned. Nørager Avis har erfaret at han har netop indgået en ny lejeaftale med udlejeren af den ”gamle” bygning, hvor pizzariaet i sin tid opstod. Her varsler et skilt, ophængt i vinduet, at der her satses på at åbne Torino Pizza og grill, allerede den 30. januar.
Ahmet Cekie er i mellemtiden blevet rask igen og har valgt at tage kampen op. Han er netop nu i gang med at renovere forretningen efter den tidligere udlejers fraflytning. ”vi er nød til at pille hele gulvet op samt ligge nye fliser i køkkenet. Her skal også gøres grundigt rent” fortæller han og fortsætter ”Vi regner med det vil tage ca. 14 dage, så åbner vi igen Nørager Pizza og Grillhouse i den grønne bygning. Vi har hos byens borgere haft en efterspørgsel efter den vores kvalitet af mad og vores måde at drive forretning på.”
Nørager By er derfor måske nok uden Pizzaria i det næste stykke tid. Men holder planerne hos de 2 pizzabagere stik, så har byen, om 14 dage, altså 2 pizzariaer.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler