onsdag, april 17, 2024

Akutpleje og rehabiliteringscenter slår kræfterne sammen

Der var taler og kagemand i anledning af åbningen af akut- og rehabiliteringstilbud Rebild

I anledning af det nyåbnede Akut- og rehabiliteringstilbud Rebild, var der torsdag den 6. februar åbent hus for samarbejdspartnere og andre interesserede. Det nye tilbud er en sammenlægning af det tidligere rehabiliteringscenter og akuttilbuddet i Rebild Kommune.
Formålet med det nye tilbud er at forebygge indlæggelser og at modtage patienter fra sygehuset, som fortsat har brug for behandling, men hvor en hospitalsindlæggelse ikke er nødvendig. Tilbuddet dækker også rehabiliteringsforløb til patienter både før og efter operation, efter indlæggelse på sygehus samt til patienter, som skal genvinde eller vedligeholde funktionsniveauet.
Ved akut- og rehabiliteringstilbud Rebild vil man nu kunne give en samlet behandling af disse patienter så man får taget godt hånd om dem og de forskellige behov de har. sen”.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler