lørdag, juli 13, 2024

Torino Pizza åbner dørene i Nørager Gode og friske råvarer skal sikre kunderne god kvalitet

Aisen Ehliman og Gitte Sørensen ses her foran deres nye pizzeria i Nørager

Sidste torsdag, d. 4. februar åbnede det første af Nøragers to planlagte pizzeriaer.

Rengøring, ombygning og installering af det nye køkken tog lidt længere tid end planlagt fortæller de to nye ejere af Torino Pizza. Derfor nåede de ikke deres egen fastsatte åbningsdag. I stedet tog de sig den ekstra tid der skulle til for at få de sidste detaljer helt i orden.
Gitte Sørensen på 30 år og Aisan Ehliman på 26 år, står bag det nye Torino Pizza, der har til huse på hjørnegrunden hvor det oprindelige Roma Pizza startede for over 20 år siden. De bor begge i Aars, kun 15 km. fra Nørager. Gitte arbejder til daglig i Matas og vil hjælpe til i den nye butik når hun har fri. Aisan, der oprindelig kommer fra Bulgarien, har tidligere arbejdet på Kennedy Pizza i Aalestrup og også i en kort periode i 2019 på Nørager Pizzeria. Det var her han fik tilbuddet om at overtage Nørager Pizzeria.
Efter lidt snak frem og tilbage, både med ejeren af pizzeriaet og med ejeren af bygningen (den grønne) blev de enige om at købe pizzadelen men undlade at indgå lejemål om bygningen. I stedet kiggede de på den anden side af gaden, hvor der var et ledigt lokale der tidligere havde huset et pizzeria. Lokalerne her krævede kun begrænset renovering for at kunne opfylde fødevaremyndighedernes krav.
De købte samtidig alt inventar af den tidligere ejer af Nørager Pizza, Dennis, og indgik pr. d. 1. januar aftale med udlejeren af nabobygningen om det nye lejemål.
Aisan Ehliman fortæller at grunden til de ikke kunne nå til enighed med Ahmet Cekie, der er ejer af bygningen (den grønne), var at kvaliteten af den renovering som den forrige lejer selv har udført. Aisan fortsætter yderligere at det i bedste fald kan kaldes mangelfuld og chancen for at de, uden en gennemgribende renovering, kan godkendes til fødevareproduktion er meget usikker. Lejen på det grønne pizzeria ligger væsentligt over hvad lokalerne på den anden side af vejen kostede. Derudover er behovet for de mange spisepladser ikke til stede. ”De fleste bestiller deres pizzaer over telefonen og afhenter dem herefter”. Gitte Sørensen fortsætter ”samtidig må jeg også rette en fejl i forrige uges udgave af Nørager Avis, Dennis, den tidligere indehaver af Nørager Pizza, har ikke noget med Torino pIzza at gøre.
Aisan Ehliman og jeg har udelukkende købt resten af inventaret af ham og genbrugt det der var brugbart i vores nye pizzeria. Vi har samtidig genopfundet menukortet, rettet til med de retter som vi ved er efterspurgte i Nørager og væsentligt forbedret kvaliteten af de råvarer vi bruger.”
Gitte Sørensen fortæller samtidig at de på det tidspunkt de købte Nørager Pizzeria slet ikke var klar over at Ahmet ville åbne pizzeriaet i den grønne bygning igen. ”Havde vi vist det, ville vi helt sikkert ikke have åbnet en butik lige overfor, grundlaget for to pizzeriaer er lidt tyndt, men nu har vi sagt A, så må vi også sige B og så håber vi på at byen tager godt imod os og er glad for de nye tiltag vi bringer med.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler