lørdag, juli 20, 2024

Nedrivning i Nørager midtby

Nedrivningen af den tidligere forretning ”Ejlif Andersen i Nørager fortsætter i denne uge og nærmer sig sin afslutning.

Ejendommen, der er fra 1898, blev opført af J. H. A. Kjeldsen og rummede i sin tid 3 forretninger med tilhørende lejligheder. Loftet var udlejet til beboelse i værelser og små lejligheder. I 1929 lejede Manufakturhandler Ejlif Andersen sig ind og gav bygningen nyt liv. Den driftige forretningsmand købte i 1942 hele ejendommen og drev her sin manufakturforretning frem til dens lukning i 1997, herefter Nedrivningen i Nørager midtby overtog Kirkens Kors-hær lokalerne. Her drev de genbrugsbutik frem til 2014. Siden har bygninger og grund været på tvangsauktion af flere omgange. Bygningen har været under hastigt forfald, og det spredte glæde i området da Re-bild Kommunes nedrivningspulje erhvervede bygningen for at nedrive denne.Dette er nu snart fuld-ført og tilbage står nu kun spørgsmålet om hvad grunden skal bruges til. Et af forslagene er at pladen omdannes til parkeringspladser, en løsning der også vil af-hjælpe manglen på sam-me. Borgmester Leon Sebbelin har dog udtalt at grunden skal sælges så snart den er ryddet

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=q0Pfdw691kA[/embedyt]

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler